derma.cosmetics skincare series

Moč medicinske lepote

Dermatološko inspirirana visoko tehnološka kozmetična llinija

Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics

Profesionalna, kompaktna kozmetična linija je  razvita pod vodstvom priznane dermatologinje dr. med. Christine Schrammek-Drusio z jasnim ciljem, da koži pomaga pri njeni obnovi  zdrave in lepe polti. Osnova je nega normalne kože z učinkovito hidratacijo in vključuje specifične rešitve za posamezne probleme kož. Linija ponuja zelo učinkovite kozmetične formule.
 
Poseben poudarek je bil vedno na razvoju anti age izdelkov. Ta segment vedno predstavlja velik izziv, saj je zelo pomembno, da se koža pravilno zaščiti in popravlja prve znake staranja kože. Istočasno je treba poskrbeti za nečisto kožo ali za kožo  nagnjeno k težavam, kot tudi za občutljivo kožo, kar je še posebej pomembno za dr. med. Christine Schrammek-Drusio . Zdrava koža odraža dobro počutje osebe in zato je vodilo dermacevske kozmetike Dr. med. Christine Schrammek-Drusio najti speifične rešitve za širok spekter problemov kože. Razvito s strani dermatologa za vse probleme kože.

Pravno obvestilo

Dr. med Christine Schrammek Kosmetik ne jamči za kvaliteto ali rok uporabe proizvodov  kupljenih na pogodbeno nepooblaščenih prodajnih mestih vključujoč  spletne trgovine. To velja lasti za dražbene platforme kot na primer ebay, ipd.