Napredna izobraževanja za kozmetičarke

Certificirani Green Peel centri in termini šolanj

SEZNAM CERTIFICIRANIH CENTROV UREJENIH PO ABECEDNEM VRSTNEM REDU KRAJA.
Certificirani centri oz. nosilci so uspešno zaključili predpisano šolanje, obvezali so se, da bodo originalni Green Peel postopek izvajalI po predpisanem protokolu in da bodo pri svojem delu uporabljali originalne izdelke Dr. med. Christine Schrammek in tako zagotovili svojim strankam optimalne rezultate, ki jih originalni Green Peel omogoča. Le certificiran center vam daje zagotovilo, da boste resnično dobili originalni Green Peel.

Kraj Ime Centra Nosilec
Komenda
Ljubljana
Ljubljana
Ljubljana
Maribor
Mirna
Nova Gorica
Slovenj Gradec
Škofja Loka
Viktorija Spa
Estetika Maja
Laboratorium
Nail SPA
VITANA
Kozmetični salon ONA ON
Salon EDEN
Kozmetika Vita
FIZIZ center
Viktorija Sterle
Maja Brce
Mojca Goznik
Marija Klincov
Saša Memon Artenjak
Vanja Leskovec
Nataša Volk
Nina Valtl & Vesna Valtl
Apolonija Kandus

TERMINI ŠOLANJ - pokličite nas in skupaj bomo poiskali termin, ki vam ustreza.
 
Datum Ura Šolanja & predstavitve Lokacija
sobota, 14.01.
januar 2017
09:30
09:00
Green Peel® certificiranje 
Green Peel® šolanje
Ljubljana, Dunajska 101
Ljubljana, Dunajska 101

Za rezervacijo prosim pokličite 041 679 780  ali 041 667 268.

 

Napredujte v poklicnem svetu!

Po vsem svetu je poklicno in stalno izobraževanje zahteva za izboljšanje osebnega in poklicnega položaja. Brez strokovnega dodatnega usposabljanja je nemogoče dolgoročno slediti trendom in  delati na dolgi rok.

Poklic kozmetikov in lepotnih terapevtov je zelo raznolik in še pomembneje, nenehno napreduje in se spreminja. V zadnjih letih se je  vedenje in pričakovanja končnega potrošnika zelo spremenilo. Stranke so vedno bolje obveščene in imajo vse večjo potrebo po dobrih izdelkov za nego kože in željo po dobrem zdravstvenem stanju. Potrošnikov ne zanimajo več prazne obljube – želijo se zanesti na strokovnost strokovnjakov za nego kože.

Kozmetični Seminarji

Dr. Schrammek trening

Vaša pot do uspeha kot kozmetičarka!

Naša Mednarodna Akademija za Holistično Kozmetika  je bila ustanovljena pred 30 leti. Direktorica šole je dr. med. Christine Schrammek-Drusio, dermatologinja  in alergologinja.

V teh letih smo usposobili tisoče kozmetikov iz Nemčije in tujine. Skozi naše dialoge s kozmetiki smo vedno poskušali predvideti najnovejše trende na področju poklicnega usposabljanja in zato se naša ponudba seminarjev stalno posodablja in racionalizira  z najnovejšimi zahtevami in gibanji na trgu.

Naša stalno sodelovanje s klinikami in raziskovalnimi inštituti zagotavlja visoko stopnjo usposobljenosti in kakovosti v vsebini predmetov, ki jih ponujamo. Prenašamo medsebojne izkušnje naših kozmetikov iz njihove vsakodnevne prakse  In mi? Zelo smo veseli, da lahko z vami delimo naše znanje in izkušnje!

Ponujamo paleto strokovnih seminarjev kot pomoč pri vaši nadaljnji specializaciji in izboljšanju vaših kvalifikacij. Za vsak uspešno zaključen seminar boste prejeli diplomo in strokovno gradivo.

Kosmetik Fortbildung